Grillowany stek Porterhouse z masłem Paprykowo-Parmezanowym
Grillowany stek Porterhouse z masłem Paprykowo-parmezan może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 860 kalorii, 65g białka, oraz 64G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.99 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę-parmezan masło, rozmaryn, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany Stek Porterhouse Z Masłem Paprykowo-Parmezanowym, Masło Paprykowo-Parmezanowe (Masło Stekowe), oraz Stek Porterhouse z masłem Herbed dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stek umieścić w szklanym naczyniu do pieczenia.
Wymieszać olej i kolejne 5 składników w małej misce.
Polać pół marynaty na stek. Stek obrócić; pozostałą marynatę polać stekiem. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny i do 1 dnia, obracając od czasu do czasu.
Przygotować grill (średnie ciepło).
Wyjąć stek z marynaty; strząsnąć nadmiar.
Stek ułożyć na grillu; przykryć grillem. Grillowany stek do pożądanej doneness (do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego do środka stek rejestruje 46° do 120 ° F dla rzadkich, około 15 minut na stronę, lub125 do 130 ° F dla średnio rzadkich, około 18 minut na stronę), czasami przesuwając stek do chłodniejszej części regału, jeśli się pali.
Przenieść stek na talerz; przykryć, aby się ogrzać.
Odstawić 5 minut. Za pomocą ostrego noża odetnij mięso od kości.
Pokrój każdą sekcję mięsa w plastry o grubości 1/3 cala.
Masło Paprykowo-Parmezanowe rozłożyć na plasterkach i podawać.