Grillowany stek i ziemniaki z dodatkiem czerwonej cebuli

Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Grillowany stek i ziemniaki z czerwoną cebulą może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 473 kalorie, 41g białka, oraz 19g tłuszczu. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Stek z polędwicy z czerwoną cebulą, Grillowane steki z sosem cebulowym i cebulowym smakiem, oraz Grillowana Cebula Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu zagotować ziemniaki i wodę do przykrycia. Gotować 10 do 15 minut lub tylko do miękkości.
Odcedzić, ostudzić i pokroić w plasterki o grubości 1/2 cala.
Wymieszać razem oliwę z oliwek i czosnek.
Połowę mieszanki szczotkować po obu stronach plasterków ziemniaka.
Ziemniaki posypać równomiernie 1/4 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pieprz i odstawić na bok.
Posmaruj obie strony steku pozostałą połową mieszanki oliwy z oliwek; posyp równomiernie pozostałą 1/4 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper.
Stek z grilla, przykryty pokrywą z grilla, na średnim ogniu (350-40
6 do 7 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness. Przykryć luźno folią aluminiową i odstawić na 10 minut.
Grill plastry ziemniaków, pokryte pokrywą grill, na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Stek pokroić po przekątnej na cienkie paski.
Podawać z ziemniakami i czerwoną cebulą.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.