Grillowany stek i Kaboby warzywne

Grillowany stek i Kaboby warzywne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 303 kalorie, 25g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soli, grzybów, drewnianych szaszłyków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek i warzywa Kabobs, Kabobs Stek Warzywny, oraz Łatwy Grillowany Stek Kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Wymieszać pierwsze 4 składniki w dużym płytkim naczyniu lub plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodać wołowinę, obracając się do płaszcza. Przykryj lub uszczelnij torbę i schłodź 20 minut, obracając raz.
Tymczasem drewniane szaszłyki moczyć w wodzie 10 minut.
Usuń wołowinę z marynaty, odrzucając marynatę. Wątróbkę wołową na 4 szaszłyki, cebulę na 2 szaszłyki, a pieczarki i paprykę na pozostałe 2 szaszłyki.
Posypać kabobs pożądaną ilością soli i pieprzu.
Grilluj jednocześnie wołowinę i warzywa, przykryte pokrywką do grilla. Grill Wołowina 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness. Grilluj warzywa 10 minut lub do miękkości, okazjonalnie obracając.