Grillowany Squash i Salsa Verde

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Grillowany Squash i Salsa Verde spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka pepitas, salsa verde, squash i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa Verde " Yellow Squash Sauté, Smażone Kwiaty Squasha Z Salsą Verde, oraz Letnia Gratina do squasha z salsą Verde i Gruyere dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 300 do 350 (średnio) ciepła.
Pokrój squasha wzdłuż na plastry o grubości 1/4 cala. Wymieszać z oliwą z oliwek i solą. Grill 10 minut lub do lekko karmelizowane.
Umieść squasha na półmisku. Top z pepitas, salsa, i kozim serem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.