Grillowany ser i boczek Mini bochenki mięsne
Grillowany ser i bekon Mini bochenki mięsne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, ketchup, bardzo chudą mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mini Bochenki Mięsne Z Boczkiem, Mini bochenki mięsne zawinięte w boczek, oraz Mini BBQ mięsne bochenki z rozbitym serem pleśniowym ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy do gotowania pośredniego zgodnie z zaleceniami producenta.
Tymczasem w dużej misce wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem boczku. Na powierzchni roboczej, pat mieszaniny na 7-calowy kwadrat.
Pokrój na 4 (3 1/2 cala) kwadraty. Top każdy kwadrat z 2 pół plastry bekonu; dołączyć wykałaczki.
Dokładnie spryskaj stojak grillowy sprayem do gotowania.
Umieść paszteciki na nieogrzewanej stronie dwupalnikowego grilla gazowego lub na patelni ociekowej na grillu węglowym (średnie ciepło). (Jeśli używasz jednopalnikowego grilla gazowego, gotuj na małym ogniu.) Grill przykryć; gotować 20 do 25 minut lub aż lekko różowy w środku.
Używając szpatułki, Odwróć paszteciki. Przykryć grilla; gotować 5 do 8 minut dłużej lub aż mięso termometr włożony w środku kotlety czyta 71° i boczek jest chrupiące.
Usuń wykałaczki przed podaniem.