Grillowany Schab z pieczoną na ogniu salsą ananasową

Grillowany Schab z pieczoną na ogniu salsą ananasową
Grillowany Schab z pieczoną na ogniu salsą ananasową może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 26g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka soku z limonki, papryki, złotego ananasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowany Schab z salsą ananasową, Grillowany New York Strip Steak z pieczonym na ogniu Salsanem i grillowanymi grzybami i szparagami, oraz Schab pieczony z polewą ananasową.

Instrukcje

1
Wymieszaj pastę pomidorową z proszkiem chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
2
Połącz z sokiem pomarańczowym, sokiem z limonki i olejem w podwójnie zamykanej torebce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Dodać polędwicę i marynować co najmniej 3 godziny.
4
Podgrzać dużą patelnię na dużym ogniu do punktu palenia, 3 do 4 minut. Brązowy ananas 4 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj sok ananasowy i wymieszaj 1 minutę, skrobając brązowe kawałki z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok AnanasowySok Ananasowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Usuń ananasa z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
7
Połączyć w misce z pieprzem, cebulą i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Rozgrzej patelnię grillową lub grillową na wysokiej. Płaszcz w sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Wyjąć wieprzowinę z marynaty; umieścić na grillu. (Wyrzucić nadmiar marynaty.) Zmniejszyć ogień do średniego; gotować, obracając od czasu do czasu, aż wieprzowina nie będzie już różowa, a temperatura wewnętrzna wynosi 160 ° F 18 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Odstawić wieprzowinę na 5 minut przed krojeniem. Łyżka salsy do wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
WieprzowinaWieprzowina
11
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "
12
Bon Appétit

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Stoltz Organic Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn