Grillowany Rabarbar Brown Betty
Grillowany rabarbar Brown Betty może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Mieszanka rabarbaru, masło, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Apple Brown Betty, Peach Brown Betty, oraz Apple Brown Betty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średnio niskiego poziomu.
Ubić panko, brązowy cukier, 1/4 szklanki cukru granulowanego, cynamon, ziele angielskie, imbir i goździki w średniej misce do połączenia. W innej misce, wrzucić rabarbar z pozostałymi 2/3 szklanki cukru granulowanego i sok z cytryny do pokrycia.
Masło płytkie 8-calowy żaroodporne patelnia lub Ognioodporne naczynie do pieczenia.
Posypać 3 łyżki mieszaniny bułki tartej w dolnej części patelni. Wymieszać z rabarbarem, następnie posypać pozostałymi okruchami i migdałami. Kropka z pokrojonym masłem.
Umieść patelnię na środku grilla; zamknij pokrywę lub umieść jednorazową patelnię do pieczenia nad patelnią. Grilluj, aż nadzienie będzie bąbelkowe, a polewa będzie złotobrązowa i chrupiąca, 15 do 20 minut.
Lekko ostudzić, około 10 minut.
Podawać na ciepło i top z lodami truskawkowymi.