Grillowany Pstrąg Z Nerkowcem I Masłem Czosnkowym

Grillowany Pstrąg Z Nerkowcem I Masłem Czosnkowym
Grillowany pstrąg z Nerkowcem i masłem czosnkowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 1. Na 20,55 zł za porcję, ten przepis okładki 72% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 176g białka, 137 g tłuszczu, oraz w sumie 2033 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jeśli masz ząbki czosnku, sól i pieprz, pstrąg i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzechy nerkowca można śledzić to danie główne z Ciemna czekolada nerkowca budyń z kandyzowanymi nerkowca Crunch jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Grillowany pstrąg z rozmarynem i czosnkiem, Pstrąg łososiowy z czosnkiem i grillowanym koprem włoskim, oraz Grillowany pstrąg z masłem cytrynowo-Pietruszkowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej gorący grill lub grill. Pokrój ryby głęboko trzy razy z każdej strony, aby ciepło przenikało mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Zdejmij głowy, jeśli chcesz.
3
Rybę lekko posmarować olejem, doprawić solą i pieprzem zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz.Gotować pod grillem lub na grillu przez 4 minuty z każdej strony, lub aż skóra jest rumiana, a miąższ czuje się jędrny.Roztopić masło na szerokiej płytkiej patelni i szybko podsmażyć orzechy do tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać czosnek i natkę pietruszki i krótko smażyć mieszaninę, aż pietruszka lekko ciemnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
5
Dodać sok z cytryny z więcej soli i pieprzu do smaku i ciepła przez.Umieścić każdy pstrąg na ciepłym talerzu, i łyżka nad nerkowca i masła czosnkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
PstrągPstrąg
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn