Grillowany Marynowany Bakłażan

Grillowany Marynowany Bakłażan
Grillowany marynowany bakłażan może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 79 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka octu balsamicznego, liści pietruszki, bakłażana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grecki marynowany Grillowany bakłażan i Kabaczek letni, Bakłażan Marynowany, oraz Azjatycki Marynowany Bakłażan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pietruszkę drobno posiekać z kaparami i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2
Dodaj oregano i peperoncini i posiekaj wszystko razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
3
Umieścić mieszaninę w misce, wymieszać z olejem, doprawić solą i pieprzem, i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzej grill węglowy lub gazowy na świeżym powietrzu lub patelnię do palenia na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Umieść wystarczającą ilość plastrów bakłażana na grillu, aby pokryć go bez tłoczenia. Ugotować bakłażana, aż dobrze oznaczone, 3 do 6 protokół, a następnie odwrócić plastry nad. Gotować do miękkości, o 3 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Usuń bakłażana z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Wlać ocet do płytkiej miski. Gdy jeszcze gorące, zanurzyć każdy plasterek bakłażana do octu i odstawić na talerzu. Kontynuuj grillowanie i zanurzanie bakłażana, aż wszystkie plastry zostaną ugotowane i doprawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Łyżka 2 łyżki mieszanki pietruszki na talerz i równomiernie rozprowadzić z tyłu łyżki. Ułóż połowę grillowanego bakłażana na pietruszce w jednej warstwie. Każdy plaster bakłażana posmarować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
9
Umieść na wierzchu drugą warstwę bakłażana i rozłóż na niej pozostałą pietruszkę. Przykryć naczynie folią i odstawić do marynowania w temperaturze pokojowej na około 2 godziny (lub dłużej przechowywać w lodówce).
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
10
Podawać w temperaturze pokojowej.
1
Można zrobić mieszankę pietruszki w robocie kuchennym, ale nie. uważam, że ręczne siekanie daje mi nieco bardziej suchą teksturę, którą wolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Do tego przepisu, nie sól lub olej bakłażana; i grill to suche. W ten sposób ma przyjemną teksturę do żucia. Marynuję bakłażana, jak tylko wyjdzie z grilla, więc smak marynaty przenika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Przedruk za zgodą Salt to Taste: the Keys to Confident, Delicious Cooking by Marco Canora with Catherine Young, © 2009 Rodale Inc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn