Grillowany Lucjan z sałatką ziołową to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 1516 kalorii, 296g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Na 27,03 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jadalne kwiaty, sok z cytryny, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Garnek z grilla z sałatką makaronową Orzo, Ziele-Kruszony Lucjan Czerwony, oraz Lucjan Z Ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Oczyść i wypatrosz ryby, usuń górne i dolne płetwy, Skaluj i usuń skrzela.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Waga Kuchenna
3
Posmaruj 1 łyżką oliwy z oliwek i umieść na grillu i gotuj, aż skończysz, o 20 do 25 minut, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
4
W międzyczasie Wrzuć zioła i kwiaty do miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
5
Dodać 2 łyżki oliwy z oliwek, skórkę z cytryny i sok oraz sól i pieprz do smaku. Wrzucić i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Srebrne Nonpareile
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
6
Po zakończeniu ryby wyjmij na półmisek, udekoruj sałatką ziołową i podawaj z oliwą i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.