Grillowany Letni Makaron Warzywny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego letniego Pastanu warzywnego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, bakłażan, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Letnia Sałatka Z Makaronem Warzywnym, Grillowana Warzywna Letnia Sałatka Z Makaronem, oraz Letni Makaron Warzywny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W holenderskim piekarniku lub rondlu 4-quart, gotować linguine do pożądanej doneness zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W międzyczasie, w dużej misce, wymieszać pomidory, bazylia, 4 łyżki oleju, sól i pieprz; odstawić.
W małej misce wymieszać pozostałe 2 łyżki oleju i czosnek. W ungreased 15x10x1-calowy patelni, miejsce bakłażan, papryka, Kabaczek i cebula.
Pędzel z mieszanką olejowo-czosnkową.
Umieść bakłażan, paprykę, dynię letnią i kawałki cebuli bezpośrednio na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 8 do 12 minut, często obracając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Warzywa grubo posiekać; dodać do mieszanki pomidorowej.
Dodać chvre; delikatnie wymieszać.
Odcedzić linguine; umieścić na półmisku serwowania. Na wierzch polać mieszanką warzywną i parmezanem.