Grillowany Kurczak Z Pomarańczą-Glazura Jalapeño

Grillowany kurczak z pomarańczą-glazura Jalapeño wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 639 kalorii. Na 1,59 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 5. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i podnieś obrane udka z kurczaka, sól, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pomarańczowy można śledzić to danie główne z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowany kurczak ze słodką glazurą Jalapeno, Grillowany kurczak z Chipotle-pomarańczowa glazura, oraz Grillowany kurczak i wieprzowina z polewą pomarańczowo-Kminkową.
Instrukcje
Usuń i rezerwy 1 szklanka pomarańczowy-Jalapeo glazury.
Kurczaka opłukać i osuszyć.
Posypać równomiernie solą i pieprzem.
Kurczaka posmarować lekko pozostałą 2/3 szklanki pomarańczowo-Jalapeo glazury.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
8 do 10 minut z każdej strony lub do czasu, gdy termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji rejestruje 180, fastrygując z każdej strony zarezerwowanym 1 szklanką glazury w ciągu ostatnich kilku minut.