Grillowany kurczak i bekon Ranch Pizza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj grillowanego kurczaka i bekonu Ranch Pizzan. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 212 kalorii, 13g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 72 grosze za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz czosnek w proszku, ser mozzarella, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Spróbuj Grillowany kurczak N ' Bacon Ranch Pizza, Pizza Z Boczkiem Z Kurczaka, oraz Pizza ranczo z kurczakiem i bekonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy do gotowania pośredniego i średniego ciepła. Obficie spryskać 18x18-calowy kawałek folii heavy duty sprayem do gotowania.*
Aby zmierzyć mieszankę Bisquick, lekko łyżką do miarki; wyrównać. W średniej misce, wymieszać, Bisquick mix, czosnek w proszku i ser. Mieszaj w wodzie, aż suche składniki zostaną zwilżone. Lekko zagnieść ciasto w misce 10 razy.
Umieścić ciasto na rozpylonej folii; zaczynając od środka, naciśnij na 12-calowy Okrągły.
Umieść na dużym arkuszu ciastek, aby przenieść do grilla.
Umieścić skórkę na grillu, folia strona w dół. Gotować pod przykryciem 1 do 3 minut lub aż dno skorupy będzie jasnobrązowe. Nie przesadzaj z gotowaniem.
Usuń z grilla do blachy cookie.
Rozprowadzić dressing na cieście w granicach 1 cala od krawędzi. Top równomiernie z pozostałymi składnikami(nie rób grubsze w centrum lub centrum nie zrobi). Ostrożnie umieścić pizzę na grillu, folią do dołu. Gotować pod przykryciem, 8 do 10 minut lub aż dno skorupy będzie głębokie złociste i ser topi się. Ostrożnie umieścić na arkuszu cookie.