Grillowany Karczoch Sub

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Grillowany Karczoch Sub spróbować. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 25g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki piniowe, trzy słoiki zapakowane w olej karczochy serca, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Mini grillowane karczochy serca z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem z karczocha, Hummus Z Grillowanego Karczocha, oraz Grillowane Karczochy Serca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Lop off macierzystych koniec głowy czosnku.
Na odsłonięte goździki wlać oliwę, posypać solą i pieprzem i zawijać luźno w folię.
Piec do miękkości i lekko karmelizowany, o 20 protokół.
Ostudzić, wycisnąć ząbki czosnku i odstawić. Gdy ostygnie, używając noża, pokroić w pastę.
Wymieszać razem prażony czosnek, ricottę, Bazyl, romano i skórkę z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Delikatnie dodać karczochy do patelni grillowej i grillować, aż prawidłowo zwęglone, 4 do 5 minut bok, a następnie odstawić.
Tymczasem lekko grzać bagietkę, około 5 minut.
Do budowy kanapki: podziel tosty bagietkę na pół i schmear każdej połowie z smarowania ricotta. Następnie stos na grillowane karczochy. Następnie dodaj tosty orzeszki piniowe i wreszcie sałatę z czerwonych liści.
Cięcie, aby służyć rodzinie i przyjaciołom i cieszyć się z boku Tony ' ego Bennetta.