Grillowany jesiotr z pieczoną sałatką Poblano

Grillowany jesiotr z pieczoną sałatką Poblano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 431 kalorii, 35g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 4,48 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz mielony kminek, steki z jesiotra, pieczoną sałatkę poblano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: pieczona Poblano - Sałatka ziemniaczana z grillowanym stekiem, pieczone kanapki z grillowanym serem poblano, oraz Pieczone Poblano i pieczarkowy ser Grillowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce; mieszanka pędzla po obu stronach steków z jesiotra. Przykryć folią; schłodzić 1 do 2 godzin.
Grill, bez pokrywy grilla, na średnim ogniu (300 do 35
10 do 12 minut lub aż ryby płatki, obracając raz.
Podawać na ciepło z pieczoną sałatką Poblano.