Grillowany Indyk Po ' Boy

Grillowany Indyk Po ' Boy
Grillowany Indyk Po ' Boy trwa około 16 godzin od początku do końca. To danie główne ma 1292 kalorii, 102g białka, oraz 67g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 3 i kosztuje 8,97 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 57 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Foodnetwork wymaga pieprzu anaheim, selera, zielonej cebuli i soli morskiej. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni Cajun. Z łyżką wynik 95%, to danie jest ogromne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grillowany Indyk Po ' Boy, Grillowane krewetki Po ' Boy, oraz Grillowane Krewetki Po ' Boy.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do niskiego podsmażania. Posmaruj chleb masłem i ułóż na blasze do pieczenia. Podsmaż na złoty kolor, 2 do 3 minut i wyjmij z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Rozłóż Remouladę Panny Dixie po obu stronach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
4
Ułóż na indyku, pomidorach, pepperoncini i romaine. Posyp drugą połową chleba i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
5
W robocie kuchennym dodaj wszystkie składniki i przetwarzaj do uzyskania gładkości, 25 do 35 sekund w zależności od prędkości blendera. W razie potrzeby zeskrob boki. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Połącz wszystkie składniki razem w dużej, zamykanej plastikowej torbie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
7
Umieść w misce, aby złapać wszelkie wycieki i wstaw do lodówki na 12 do 24 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
9
Wyjmij pierś z indyka z solanki, dobrze osusz i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
10
Pierś z indyka ułożyć skórą do góry na blasze do pieczenia wyposażonej w ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
11
Wstawić do piekarnika i gotować przez 1 godzinę 15 minut. Obróć piekarnik do 400 stopni F i gotuj przez dodatkowe 10 do 15 minut lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna wyniesie 160 stopni F, a skórka będzie ładnie zarumieniona.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
12
Wyjmij z piekarnika, przykryj folią aluminiową i odstaw na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
13
W międzyczasie rozgrzej grill na średnim ogniu i obficie posmaruj ruszty olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
14
Gdy Indyk odpocznie, odetnij mięso z kości i pokrój w plastry o grubości 3/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
15
Połóż plastry na grillu i gotuj 1 do 2 minut z każdej strony, aż pojawią się ślady grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
16
Wyjmij z grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne

Składniki

1( bakłażany)Pieprz Anaheim, grubo posiekanyPieprz Anaheim, grubo posiekany23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaSos BBQ w stylu MemphisSos BBQ w stylu Memphis33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło zmiękczonemasło zmiękczone7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1zdanieśredniej wielkości świeże pomidory (około , obrane i pokrojone na szóstki)średniej wielkości świeże pomidory (około , obrane i pokrojone na szóstki)12 łyżeczki czosnku w proszkuGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweluźno pakowana włoska pietruszka płaskolistnaluźno pakowana włoska pietruszka płaskolistna1bagietka Francuska pełnoziarnista, podzielona wzdłuż i pokrojona na 3 do 4 równych częścibagietka Francuska pełnoziarnista, podzielona wzdłuż i pokrojona na 3 do 4 równych części12 łyżeczki czosnku w proszkukoszerne marynatykoszerne marynaty2zielona cebula, końce przycięte, grubo posiekanezielona cebula, końce przycięte, grubo posiekane1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielony biały pieprzmielony biały pieprz4do 5 pomidorów, pokrojonych w plasterki o grubości 1/4 calado 5 pomidorów, pokrojonych w plasterki o grubości 1/4 cala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostry sos (zalecane: Kryształ)ostry sos (zalecane: Kryształ)1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaMusztarda w stylu kreolskimMusztarda w stylu kreolskim1Batoniki toffi Heathfresh cracked black pepperfresh cracked black pepper12 łyżeczki czosnku w proszkufresh cracked black pepperfresh cracked black pepper591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweplastry pepperoncini, odsączoneplastry pepperoncini, odsączone0largesczerwona papryka, nasiona usunięteczerwona papryka, nasiona usunięte3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniona sałata rzymska, luźno pakowana, ciemnozielone końcówki wyrzucanerozdrobniona sałata rzymska, luźno pakowana, ciemnozielone końcówki wyrzucane1Batoniki toffi Heathświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSOS SrirachaSOS Sriracha1kgspierś indyka z kościąpierś indyka z kością

Polecane wino: Sauvignon Blanc, Wino Różane, Albarino

Po Boy można łączyć z Sauvignon Blanc, winem różowym i Albarino. Te wina o niskiej zawartości taniny i niższej zawartości alkoholu uzupełnią ciepło pikantnych potraw cajun, zamiast sprawiać, że usta bardziej się palą. Jednym z win, które można spróbować, jest Honig Rutherford Reserve Sauvignon Blanc. MA 4,2 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Honig Rutherford Reserve Sauvignon Blanc
Honig Rutherford Reserve Sauvignon Blanc
Jasna kwasowość i rześka świeżość, ze smakami soczystej brzoskwini, marakui i grejpfruta-a także kuszącymi aromatami jaśminu i skórki z cytryny. Średnio mocny, z trwałym wykończeniem.Mieszanka: 91% Sauvignon Blanc, 8% Semillon, 1% Muscat
TrudnośćEkspert
Gotowe W16 hrs
Porcje3
Ocena Zdrowia68
Magazyn