Grillowany Indyk Po ' Boy

Grillowany Indyk Po ' Boy
Grillowany Indyk Po ' Boy trwa około 16 godzin od początku do końca. To danie główne ma 1292 kalorii, 102g białka, oraz 67g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 3 i kosztuje 8,97 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 57 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Foodnetwork wymaga pieprzu anaheim, selera, zielonej cebuli i soli morskiej. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni Cajun. Z łyżką wynik 95%, to danie jest ogromne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grillowany Indyk Po ' Boy, Grillowane krewetki Po ' Boy, oraz Grillowane Krewetki Po ' Boy.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do niskiego podsmażania. Posmaruj chleb masłem i ułóż na blasze do pieczenia. Podsmaż na złoty kolor, 2 do 3 minut i wyjmij z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
3
Rozłóż Remouladę Panny Dixie po obu stronach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
4
Ułóż na indyku, pomidorach, pepperoncini i romaine. Posyp drugą połową chleba i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
5
W robocie kuchennym dodaj wszystkie składniki i przetwarzaj do uzyskania gładkości, 25 do 35 sekund w zależności od prędkości blendera. W razie potrzeby zeskrob boki. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Połącz wszystkie składniki razem w dużej, zamykanej plastikowej torbie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
7
Umieść w misce, aby złapać wszelkie wycieki i wstaw do lodówki na 12 do 24 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
9
Wyjmij pierś z indyka z solanki, dobrze osusz i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
10
Pierś z indyka ułożyć skórą do góry na blasze do pieczenia wyposażonej w ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
11
Wstawić do piekarnika i gotować przez 1 godzinę 15 minut. Obróć piekarnik do 400 stopni F i gotuj przez dodatkowe 10 do 15 minut lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna wyniesie 160 stopni F, a skórka będzie ładnie zarumieniona.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
12
Wyjmij z piekarnika, przykryj folią aluminiową i odstaw na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
13
W międzyczasie rozgrzej grill na średnim ogniu i obficie posmaruj ruszty olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
14
Gdy Indyk odpocznie, odetnij mięso z kości i pokrój w plastry o grubości 3/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
15
Połóż plastry na grillu i gotuj 1 do 2 minut z każdej strony, aż pojawią się ślady grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
16
Wyjmij z grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Składniki

1( bakłażany)Pieprz Anaheim, grubo posiekanyPieprz Anaheim, grubo posiekany2Spód: okruszki z herbatników grahamSos BBQ w stylu MemphisSos BBQ w stylu Memphis3Spód: okruszki z herbatników grahammasło zmiękczonemasło zmiękczone7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1zdanieśredniej wielkości świeże pomidory (około , obrane i pokrojone na szóstki)średniej wielkości świeże pomidory (około , obrane i pokrojone na szóstki)1porcja startego parmezanuGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweluźno pakowana włoska pietruszka płaskolistnaluźno pakowana włoska pietruszka płaskolistna1bagietka Francuska pełnoziarnista, podzielona wzdłuż i pokrojona na 3 do 4 równych częścibagietka Francuska pełnoziarnista, podzielona wzdłuż i pokrojona na 3 do 4 równych części1porcja startego parmezanukoszerne marynatykoszerne marynaty2zielona cebula, końce przycięte, grubo posiekanezielona cebula, końce przycięte, grubo posiekane1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielony biały pieprzmielony biały pieprz4do 5 pomidorów, pokrojonych w plasterki o grubości 1/4 calado 5 pomidorów, pokrojonych w plasterki o grubości 1/4 cala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostry sos (zalecane: Kryształ)ostry sos (zalecane: Kryształ)1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty2Spód: okruszki z herbatników grahamRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej2Spód: okruszki z herbatników grahamMusztarda w stylu kreolskimMusztarda w stylu kreolskim1warzywo (np. szpinak)fresh cracked black pepperfresh cracked black pepper1porcja startego parmezanufresh cracked black pepperfresh cracked black pepper591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweplastry pepperoncini, odsączoneplastry pepperoncini, odsączone0largesczerwona papryka, nasiona usunięteczerwona papryka, nasiona usunięte3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniona sałata rzymska, luźno pakowana, ciemnozielone końcówki wyrzucanerozdrobniona sałata rzymska, luźno pakowana, ciemnozielone końcówki wyrzucane1warzywo (np. szpinak)świeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSOS SrirachaSOS Sriracha1kgspierś indyka z kościąpierś indyka z kością

Polecane wino: Sauvignon Blanc, Wino Różane, Albarino

Po Boy można łączyć z Sauvignon Blanc, winem różowym i Albarino. Te wina o niskiej zawartości taniny i niższej zawartości alkoholu uzupełnią ciepło pikantnych potraw cajun, zamiast sprawiać, że usta bardziej się palą. Jednym z win, które można spróbować, jest Honig Rutherford Reserve Sauvignon Blanc. MA 4,2 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Honig Rutherford Reserve Sauvignon Blanc
Honig Rutherford Reserve Sauvignon Blanc
Jasna kwasowość i rześka świeżość, ze smakami soczystej brzoskwini, marakui i grejpfruta-a także kuszącymi aromatami jaśminu i skórki z cytryny. Średnio mocny, z trwałym wykończeniem.Mieszanka: 91% Sauvignon Blanc, 8% Semillon, 1% Muscat
TrudnośćEkspert
Gotowe W16 hrs
Porcje3
Ocena Zdrowia68
Magazyn