Przepis Grillowany Hiszpański kurczak kolacja jest gotowa w około 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 1,79 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, cebuli, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kolacja Z Kiełbasą Hiszpańską, Owocowy Grillowany Kurczak Sałatka Kolacja, oraz Grillowany Kurczak Kolacja Z Cytrusowym Winegretem.
Instrukcje
1
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. W dużej misce wymieszaj ziemniaki, paprykę, cebulę, oliwki i pomidory. Wymieszać z mąką, 2 łyżeczki chili w proszku i 1/2 łyżeczki soli. Mieszanka łyżki do dużej wytrzymałej torby z folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Chili W Proszku
Ziemniak
Pomidor
Oliwki
Mąka Uniwersalna
Cebula
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Płatki Warzywne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać pozostałą 1 łyżeczkę chili w proszku i 1/2 łyżeczki soli na kurczaka. Ułożyć kurczaka na wierzchu warzyw. Podwójnie składany otwarty koniec torby. Przesuń worek foliowy na arkusz ciastek, aby przenieść go do grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Warzywa
Cały Kurczak
Pliki Cookie
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Płatki Warzywne
Folia Aluminiowa
3
Wsuń worek foliowy na grill. Grill odkryte 4 do 5 cali od średniego ciepła około 20 minut lub do ziemniaków są miękkie i kurczak nie jest już różowy w środku.
Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Cvne Seleccion de Fincas Tempranillo. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.