Grillowany Halibut z koprem włoskim, czerwoną cebulą i Oregano
Grillowany Halibut z koprem włoskim, czerwoną cebulą i Oregano wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Na 6,26 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś chrupiący chleb, cebulę, liście oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pomarańczowy można śledzić to danie główne z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest znakomite. Spróbuj Grillowany Halibut z koprem włoskim, czerwoną cebulą i Oregano, Grillowana Pizza z gorącą kiełbasą, grillowaną papryką i cebulą oraz oregano Ricotta, oraz Grillowany Halibut i koper włoski dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać patelnię grillową lub grill na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, Julienne
2
Skropić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na rybie i doprawić solą i pieprzem. Grilluj 4 minuty z każdej strony, aż ryba będzie twarda, ale nie twarda i ugotowana. Grill chleb obok lub char pod brojlerem następnie ubierać z oliwą z oliwek extra-virgin, sól i pieprz, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sól I Pieprz
Chleb
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
Kasztany Wodne, Julienne
3
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Podczas gdy ryba gotuje, obierz pomarańczę tak, jak melon: odetnij końce, postaw ją prosto i odetnij skórę i odetnij cienkie paski od góry do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy
Melon
Ryby
5
Pomarańczę pokroić w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy
6
Do podgrzanej patelni dodać oliwę z oliwek extra-virgin, 2 zwoje patelni, koper włoski i cebula, doprawić solą i pieprzem i gotować 3 do 5 minut, aż wysmażone i zaczynają mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sól I Pieprz
Koper Włoski
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodać ocet do patelni i wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Zdjąć z ognia i wrzucić do pomarańczy, pietruszki i oregano. Dostosuj przyprawy i podawaj sałatkę na talerzach obiadowych z rybą i przyprawionym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy
Pomarańczowy
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.