Grillowany Grill Z Krewetkami
Grillowane krewetki grill wymaga około 15 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 178 kalorii, 11g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz chili w proszku, niskosłodzoną pomarańczową marmoladę, ketchup i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Grillowana łopatka wieprzowa na grillu gazowym, Krewetki na grillu, oraz Krewetki " Grill-Fry.
Instrukcje
Obrać i devein krewetki, pozostawiając ogony nienaruszone; odstawić.
Keczup i kolejne 4 składniki połączyć w małej misce. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 5 minut, mieszając po każdej minucie.
Połączyć majonez i połowę mieszanki ketchupu, dobrze mieszając; przykryć i schłodzić mieszaninę majonezu co najmniej 15 minut. Odstawić pozostałą połowę mieszanki ketchupu.
Krewetki gwintowane na 3 (10-calowe) metalowe szaszłyki. Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Miejsce szaszłyki na stojaku; grill, pokryte, 3 do 4 minut z każdej strony lub aż krewetki skręcić różowy, fastrygowanie często z zastrzeżonej mieszaniny ketchup.
Usuń krewetki z szaszłyków.
Umieścić na półmisku i podawać z zastrzeżoną mieszanką majonezu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Anne Amie Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Anne Amie Pinot Gris]()
Anne Amie Pinot Gris
Aromaty cytryny, mandarynki, kwiatu lipy, kwiatu pomarańczy. Smak owoców pestkowych, chrupiących jabłek, azjatyckiej gruszki, kardamonu. Wykończenie ma suchą, długą, mineralność.Sugerowane połączenia pokarmowe: pieczony kurczak, małże, sery, grillowana kabaczka.