Grillowany Czosnek-Ostrygi Romano
Grillowany czosnek-ostrygi Romano wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 438 kalorii, 3G białka, oraz 48 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać ostrygi, masło, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Szybki Chleb Czosnkowy Romano, Sos Czosnkowo-Romano, oraz Chleb czosnkowy z Romano i świeżym rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu, aż masło stanie się jasne; od góry odtłuścić pianę. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i wymieszaj czosnek. Gotować 1 minutę i zdjąć z ognia.
Ostrygi Shuck, utrzymując jak najwięcej likieru ostryg w miejscu, jak to możliwe. (Aby zobaczyć film o tym, jak przeciąć ostrygę, odwiedź naszą siostrzaną stronę myrecipes.com.)
Każdą ostrygę posypać 1 łyżeczką sera. Grill na dużym ogniu 3 minut lub aż ser brązowieje.
Skropić każdą ostrygę od 1 do 2 łyżeczek masła i grillować 1 do 3 minut.
Zdjąć z ognia i posypać pieprzem.
Podawać natychmiast z chlebem i pozostałym masłem na boku.