Grillowany Cheddar i boczek z Chutney z Mango
Grillowany Cheddar i bekon z Chutney Mango może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 16G białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.13 za porcję. Mieszanka boczku, masło, chutney z mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tajny składnik (Chutney z Mango): chutney i Cheddar Toasties, Tajny Składnik (Chutney Z Mango): Słodki-Gorący Chutney-Grillowany Kurczak, oraz Kanapka z kurczakiem, boczkiem i Mango Chutney dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 Stronę każdej kromki chleba posmarować masłem. Obrócić 4 plastry i posmarować chutney, a następnie podzielić ser i boczek między nimi. Top z pozostałych kromek chleba, maślane boki do góry.
Rozgrzać suchą patelnię 12-calowy ciężki na umiarkowanym ogniu do gorąca, następnie gotować kanapki, 2 na raz, naciskając od czasu do czasu i obracając się raz, aż chleb jest złoty brąz i ser topi się, o 5 łącznie minut na partię.