Grillowany Bas W Paski to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 162g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 1072 kalorii. Na 18,84 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz sherry, sok z cytryny, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Bas W Paski, Koniak Grillowany Paski Okoń Morski, oraz Grillowany bas w paski z cytryną i koprem włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Steki dokładnie opłukać w zimnej wodzie; pat suche, i umieścić w 13 - x 9-x 2-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Połączyć 1/2 szklanki masła, sherry, sok z cytryny, sos sojowy, koper, czosnek, i sól w małej misce; dobrze wymieszać, i wlać steki. Przykryć; marynować w temperaturze pokojowej 30 minut, obracając steki raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Koper
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Usuń steki z marynaty; rezerwy marynaty. Steki Grill 4 cali od gorących węgli 10 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas testowania widelcem, fastrygowanie często z zastrzeżonej marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Steki przekładamy na ciepły półmisek i zalewamy rybą 2 łyżkami roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Dekoruj natką pietruszki i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)