Grillowany Bas W Paski to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 162g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 1072 kalorii. Na 18,84 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz sherry, sok z cytryny, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Bas W Paski, Koniak Grillowany Paski Okoń Morski, oraz Grillowany bas w paski z cytryną i koprem włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Steki dokładnie opłukać w zimnej wodzie; pat suche, i umieścić w 13 - x 9-x 2-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
2
Połączyć 1/2 szklanki masła, sherry, sok z cytryny, sos sojowy, koper, czosnek, i sól w małej misce; dobrze wymieszać, i wlać steki. Przykryć; marynować w temperaturze pokojowej 30 minut, obracając steki raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Truskawki Na Stopę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
3
Usuń steki z marynaty; rezerwy marynaty. Steki Grill 4 cali od gorących węgli 10 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas testowania widelcem, fastrygowanie często z zastrzeżonej marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Steki przekładamy na ciepły półmisek i zalewamy rybą 2 łyżkami roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na Stopę
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Dekoruj natką pietruszki i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji