Grillowany ananas z Nutellą

Grillowany ananas z Nutellą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 388 kalorii, 3G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, orzechy laskowe, ser mascarpone, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane żeberka z grillowanym ananasem i sosem ananasowym-Habanero, Grillowana Sałatka z kurczaka i ananasa z sosem ananasowym-Serrano, oraz Grillowana Nutella MousseTarts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Przygotować grill na świeżym powietrzu do średnio wysokiego ciepła. Jeśli nie masz grilla, możesz użyć wewnętrznej patelni do grillowania ustawionej na średnie wysokie ciepło. Lekko naoliwić grill. Grillować plastry ananasa, aż ogrzeje się i zacznie brązowieć, około 3 minut na stronę. Ważne jest, aby pozostawić ananasy na grillu, nietknięte, aby można było utworzyć ślady grilla.
Podczas gdy ananasy są gotowania, ubić mascarpone i wanilii w małej misce do mieszania. Odstawić.
W małej misce wymieszać i wymieszać czekoladę z orzechami laskowymi i śmietaną.
Umieścić w kuchence mikrofalowej na wysokości na około 2 minuty, mieszając co 20 sekund, aby dobrze wymieszać. Alternatywnie można połączyć czekoladę z orzechami laskowymi i śmietaną w małym rondlu, ustawić na małym ogniu i gotować przez około 5 minut, stale mieszając.
Ogrzać, aż satiny gładkie i łatwe do wlania, o 3 do 5 minut.
Przenieść plastry ananasa na duży talerz.
Polać ciepłym sosem czekoladowo-orzechowym.
Wlać mieszankę mascarpone na wierzchu.
Posypać orzechami laskowymi i podawać.