Grillowany łosoś z kremowym sosem Pesto

Grillowany łosoś z kremowym sosem Pesto
Grillowany łosoś z kremowym sosem Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz filety z łososia, pietruszkę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany łosoś z kremowym sosem Pesto, Grillowany łosoś z kremowym sosem Pesto, oraz Grillowany łosoś z kremowym sosem estragonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Posmaruj obie strony ryby olejem. Grill, skórki w dół, 10 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Tymczasem w rondlu gotujemy serek śmietankowy i mleko na średnim ogniu 2-3 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia serka śmietankowego i dobrze wymieszania sosu, stale mieszając. Wymieszać pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Podawać rybę z sosem i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SOSSOS
RybyRyby

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn