Grillowanie: Przyprawiona Pierś Z Kaczki

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj Grillowanie: pierś z kaczki z przyprawami. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 615 kalorii, 54g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na $9.5 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 64 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz zmielony cynamon, oliwę z oliwek, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Przyprawa przetarta grillowana pierś kaczki z grillowaną brzoskwinią i sałatką z koziego sera, Rozmaryn-pierś kaczki z karmelizowanymi morelami, oraz Herb & Spice Przetarta Pierś Z Indyka Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić sok pomarańczowy do wrzenia w średnim rondlu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować, aż sok zmniejszy się o połowę, o 5 do 10 protokół.
Dodać jeżyny i gotować jeszcze 2 minuty.
Umieścić drobną siatkę sitko na górze miski i przecedzić mieszaninę soku do miski. Wyrzucić ciała stałe.
W małej misce, wymieszać musztardę, papryka, chile de arbol, cynamon, pięć przypraw w proszku, i kolendra. Odstawić.
Ocena skóry kaczki po przekątnej co 1/2 cala.
Piersi kaczki posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Wcierać mieszankę przypraw na skórę każdej piersi.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Ułożyć piersi z kaczki na grillu, skórą w dół, aż będą zarumienione i chrupiące, około 5 do 7 minut. Odwróć i dalej gotuj, szczotkując kaczkę co minutę szkliwem pomarańczowo-jeżyn, aż termometr odczytu natychmiast zarejestruje 130 stopni po włożeniu do środka piersi.
Wyjmij kaczkę z grilla i pozostaw na 5 do 10 minut. Pokroić i podać.