Grillowanie: bas w paski z pieczoną salsą

Przepis na grillowanie: pasiasty bas z pieczoną salsą może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w ok. 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 161g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 974 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 18,85 zł / porcja, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, chile proszku, lekko kolendry, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Bas w paski z salsą Verde i śródziemnomorskimi pieczonymi warzywami, Bas W Paski Z Salsą Verde I Śródziemnomorskimi Pieczonymi Warzywami, oraz Pieczony Bas W Paski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Składniki rub wymieszać w małej misce. Lekko posmarować rybę olejem i równomiernie doprawić masą. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania.
W dużej misce wymieszać wszystkie składniki salsy. Ułóż składniki salsy w dużym arkuszu folii aluminiowej, a następnie złóż krawędzie, aby stworzyć zapieczętowane opakowanie.
Światło 1 komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i równomiernie rozprowadź węgle.
Umieść opakowanie foliowe ze składnikami salsy bezpośrednio na węglach i grilluj, aż pomidory będą miękkie, a chiles będą chrupiące-miękkie, o 10 protokół.
Wyjmij opakowanie z grilla, otwórz folię i pozostaw do ostygnięcia na 5-10 minut.
Zawartość opakowania wlać do robota kuchennego lub blendera i pulsować na tyle, aby zrobić masywną salsę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Oczyścić i naoliwić ruszt do gotowania grilla.
Umieść steki bezpośrednio na węglach, przykryć i niech gotować przez 5 protokół. Ostrożnie Przerzuć steki i nadal gotować, aż ryba będzie po prostu nieprzezroczysta w środku, kolejne 2-3 minuty.
Wyjąć rybę z grilla i odstawić na 5 minut. Najlepsze steki z salsą i cieszyć się.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.