Grillowanie: ananas glazurowany rumem z prażonym kokosem i lodami waniliowymi

Grillowanie: ananas glazurowany rumem z prażonym kokosem i lodami waniliowymi to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 641 kalorii, 12g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Ten przepis od Serious Eats ma 339 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka ciepła z grilla, ananasa, rodzaj ognia: bezpośredni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wanilii można śledzić to danie główne z Lody Vanillan jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tosty Coconut Cold Brew Bananan Ice Cream, Truskawkowo-waniliowy budyń chlebowy z prażonym kokosem, oraz Tosty Kokosowe Dacquoise z pomarańczowymi lodami ananasowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby grzać kokosa, Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Kokosa rozprowadzić w jednej warstwie na pieczeniu i wstawić do piekarnika. Gotować, aż Kokosowe brązowieje, o 10 do 15 minut, mieszając kokosa o co 5 minut nawet brązowieje.
Umieścić kokosa w małej misce i odstawić.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Dodaj brązowy cukier, rum, masło i wanilię do małego rondla i umieść na grillu. Gotować do rozpuszczenia masła i rozpuszczenia cukru.
Posmaruj plastry ananasa polewą rumową.
Umieść ananasa na grillu i gotuj, aż zbrązowieje i lekko zwęglone, szczotkując więcej glazury podczas grillowania.
Aby służyć, umieścić 3 plastry ananasa na talerzu i top z gałką lodów i tosty Kokosowe.