Grillowane, Załadowane Dwa Razy Pieczone Ziemniaki

Grillowane, Załadowane Dwa Razy Pieczone Ziemniaki
Grillowane, załadowane dwa razy pieczone ziemniaki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 742 kalorie, 24g białka, oraz 54g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, sól koszerną, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 734 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ognisko Grillowane Załadowane Pieczone Ziemniaki, Załadowane Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, oraz Załadowane Dwa Razy Pieczone Ziemniaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak do środkowej pozycji piekarnika i rozgrzej do 191°. Poke każdy ziemniak kilka razy widelcem i umieścić bezpośrednio na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Piec, aż skóra po prostu zacznie chrupać, a miąższ będzie miękki, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
3
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
4
W międzyczasie rozgrzej grill gazowy do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
5
Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, odciąć górną trzecią ziemniaków. Wyjmij wnętrze do średniej miski, pozostawiając ¼ cala warstwy miąższu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Dodać serek i śmietanę i ubijać ręcznym mikserem, aż dokładnie połączą się i będą puszyste, około 30 sekund. Złożyć we wszystkich, ale ¼ szklanki sera cheddar, boczek i szczypiorek z drewnianą łyżką. Doprawić solą, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Skórki zewnętrzne posmarować roztopionym masłem. Wydrążone Skórki obficie napełnij mieszaniną ziemniaków i posyp wierzchy zarezerwowanym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
8
Umieść na środku grilla na bezpośrednim ogniu i gotuj, aż skórki będą trzeszczały, wnętrza są rozgrzane, a ser na wierzchu jest bąbelkowy, 7-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
9
Wyjąć z grilla i ostudzić na 3 minuty przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn