Grillowane, Załadowane Dwa Razy Pieczone Ziemniaki
Grillowane, załadowane dwa razy pieczone ziemniaki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 742 kalorie, 24g białka, oraz 54g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, sól koszerną, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 734 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ognisko Grillowane Załadowane Pieczone Ziemniaki, Załadowane Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, oraz Załadowane Dwa Razy Pieczone Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojak do środkowej pozycji piekarnika i rozgrzej do 191°. Poke każdy ziemniak kilka razy widelcem i umieścić bezpośrednio na stojaku.
Piec, aż skóra po prostu zacznie chrupać, a miąższ będzie miękki, około 1 godziny.
W międzyczasie rozgrzej grill gazowy do 191°.
Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, odciąć górną trzecią ziemniaków. Wyjmij wnętrze do średniej miski, pozostawiając ¼ cala warstwy miąższu.
Dodać serek i śmietanę i ubijać ręcznym mikserem, aż dokładnie połączą się i będą puszyste, około 30 sekund. Złożyć we wszystkich, ale ¼ szklanki sera cheddar, boczek i szczypiorek z drewnianą łyżką. Doprawić solą, do smaku.
Skórki zewnętrzne posmarować roztopionym masłem. Wydrążone Skórki obficie napełnij mieszaniną ziemniaków i posyp wierzchy zarezerwowanym serem.
Umieść na środku grilla na bezpośrednim ogniu i gotuj, aż skórki będą trzeszczały, wnętrza są rozgrzane, a ser na wierzchu jest bąbelkowy, 7-10 minut.
Wyjąć z grilla i ostudzić na 3 minuty przed podaniem.