Grillowane warzywa wiosenne mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Ten przepis służy 8. 55 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, masło, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duszone jagnięce golonki z wiosennymi warzywami i wiosenną Gremolatą, Smażone Warzywa Wiosenne, oraz Smażone Warzywa Wiosenne.
Instrukcje
1
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki masła ziołowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać pozostałe składniki z wyjątkiem orzechów włoskich; wrzucić do herbu z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Włoskie
Masło
4
Warzywa umieścić w koszu grillowym. Przykryć i grill warzywa 5 cali od średniego ciepła 6 do 8 minut, obracając warzywa raz lub dwa razy, aż do miękkości.