Grillowane toskańskie żeberko wieprzowe pieczone z rozmarynem i smakiem czerwonej papryki

Grillowane toskańskie żeberko wieprzowe pieczone z rozmarynem i smakiem czerwonej papryki
Grillowane toskańskie żeberko wieprzowe pieczone z rozmarynem i smakiem czerwonej papryki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 240G białka, 142g tłuszczu, oraz w sumie 2335 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 9,11 zł za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z 1 pomarańczy, octu balsamicznego, soli i kilku innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Grillowana Pieczeń Wieprzowa Z Rozmarynem, Pieczony pieprz i rozmaryn smak, oraz Toskańska Pieczeń Wieprzowa.

Instrukcje

1
Papryki Char bezpośrednio nad płomieniem gazowym lub w brojlerze, aż poczerniały ze wszystkich stron. Zamknąć w papierowej torbie 10 minut. Paprykę obrać ze skórki i pestek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Przenieść papryki do procesora; za pomocą włączania/wyłączania, papryki puree grubo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3
Paprykę przełożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wymieszać z pozostałymi składnikami. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
5
Odstawić 1 godzinę. (Smakołyk można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1
Połącz rozmaryn, olej, czosnek, paski skórki pomarańczowej, sól i pieprz w procesorze; blend aż będzie gęsty i prawie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Rozłóż puree z rozmarynu równomiernie na wieprzowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Odstawić podczas przygotowywania grilla.
4
Stoisko komin węglowy na niepalnej powierzchni.
5
Ułożyć rozdartą gazetę w dnie komina; dodać Brykiety z węgla drzewnego. Lekki papierowy otwór przelotowy w pobliżu dna komina.
6
Niech węgiel pali się, aż popiół będzie tylko szary, 30 minut.
7
Otwory wentylacyjne na dnie grilla.
8
Usuń górny stojak. Ostrożnie włączyć gorący węgiel z komina na Dolnym stojaku nad 1 odpowietrznik. Aby zrobić miskę ociekową, wlej wodę do jednorazowej miski foliowej o średnicy 9 cali na Głębokość 1/2 cala. Ustaw patelnię z wodą na stojaku obok węgla drzewnego. Zwróć górny stojak na grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Umieść pieczeń wieprzową, od strony kości w dół, na górnym stojaku nad patelnią ociekową. Przykryj grilla pokrywką, umieszczając górny otwór bezpośrednio nad wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Umieść trzpień metalowego termometru candy przez górny otwór wentylacyjny, utrzymując wskaźnik Na Zewnątrz; termometr nie powinien dotykać mięsa ani stojaka. Podczas gotowania pozostaw termometr na miejscu. Grilluj wieprzowinę 1 godzinę, utrzymując temperaturę 163°, otwierając górne i dolne otwory wentylacyjne szersze, aby zwiększyć ciepło i zamknąć otwory wentylacyjne, aby zmniejszyć ciepło. Pozostaw inne otwory wentylacyjne zamknięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
11
Używając szczypiec, Odwróć wieprzowinę. Przykryj grilla. Gotować wieprzowinę do natychmiastowego odczytu termometru mięsnego włożonego do górnego środka pieczenia 140 ° F do 145 ° F, o około 15 minut dłużej; temperatura w grillu może spaść poniżej 163° w ciągu ostatnich 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
12
Przełożyć wieprzowinę na talerz, pozostawiając termometr do mięsa na miejscu. Namiot luźno z folią; odstawić 15 minut (temperatura mięsa wzrośnie do 66° do 155 ° F).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
13
Pokrój wieprzowinę między kościami, aby oddzielić kotlety.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
14
Podawać z sosem z czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia74
Magazyn