Grillowane Tacos Rybne
Grillowane Tacos rybne wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 146 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać N chunky salsa, pieprz, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane Tacos Rybne, Grillowane Tacos Rybne, oraz Grillowane Tacos Rybne.
Instrukcje
Stojak do grilla natryskowego z natryskiem do gotowania.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Rybę posmarować olejem, posypać kminkiem, solą i pieprzem. Przykryć i grillować ryby na średnim ogniu 5 do 7 minut, obracając raz, aż ryba płatki łatwo widelcem.
Tortille ciepła zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Na tortille rozprowadzić śmietanę.
Dodaj rybę, Toppery i salsę.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.