Grillowane Szparagi Gribiche

Grillowane Szparagi Gribiche
Grillowane szparagi Gribiche to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szparagi, kapary, liście estragonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość niedrogi dodatek do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Podobne przepisy to Szparagi Z Wędzonym Łososiem I Sosem Gribiche, Szparagi z wędzonym łososiem i sosem Gribiche, oraz Nowy Sezon Angielskie Szparagi, Rolada Z Solą I Pieprzem, SOS Gribiche.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do średniego poziomu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Szparagi posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Grill przez 2 do 3 minut z każdej strony, lub aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyjąć z grilla i umieścić na półmisku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Umieść ugotowane żółtka, estragon, kapary, kornichony, sól i pieprz w misce robota kuchennego i pulsować, aż tylko połączone. Po uruchomieniu procesora powoli dodawaj olej, aż do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KorniszonyKorniszony
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać tyle białego octu winnego, aby sos był wystarczająco cienki, aby mżawka. Smak do przypraw i dodać więcej soli i pieprzu, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Polać sosem szparagi i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn