Grillowane Szparagi
Grillowane szparagi to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 166 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli koszernej, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 21 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowany Jarlsberg z ogolonymi szparagami i pesto z rukoli + Zestaw z grillowanym serem gratis!, Pizza z grilla z grillowanymi pomidorami, szparagami, kozim serem i migdałami Marconan, oraz Grillowany New York Strip Steak z pieczonym na ogniu Salsanem i grillowanymi grzybami i szparagami.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu (350 do 400).
Zerwać i wyrzucić twarde końce szparagów. Szparagi gotować we wrzącej osolonej wodzie 2 do 3 minut lub aż będą chrupiące-miękkie; odcedzić. Szparagi zanurz w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Szparagi posmarować oliwą z oliwek, posypać koszerną solą i pieprzem. Grill 2 minuty z każdej strony; ostudzić. Top z cytrusowo-kaparowym Aoli.