Grillowane-Suwaki Wieprzowe
Grillowane - suwaki wieprzowe to bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ocet, chili w proszku, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 106 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slidery Wołowe Z Grilla, Wieprzowina Z Grilla, oraz Wieprzowina Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki i przetrzyj całe mięso.
Umieścić wieprzowinę na dużym talerzu, przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub na noc.
Połącz wszystkie składniki w powolnej kuchence, umieść wieprzowinę na wierzchu i gotuj na wysokościach przez 5 i 1/2 godziny, aż mięso będzie miękkie i może być łatwo rozdrobnione widelcem.
Ugotować marynowaną cebulę: wymieszać cukier i sól z octem do rozpuszczenia; wymieszać z cebulą. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 do 3 godzin, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć wieprzowinę z wolnej kuchenki.
Wyjąć 2 szklanki sosu. Rozdrobnić mięso. Wieprzowinę wymieszać z powrotem do wolnej kuchenki, przykryć i gotować przez 15 minut.
Aby służyć, podziel bułki, top z mięsem i marynowaną cebulą.
Podawać, przekazując zarezerwowany sos osobno.