Grillowane steki z Zielonego Chile nadziewane papryką zawinięte w boczek

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać grillowane zielone Chile nadziewane papryką steki zawinięte w boczek spróbować. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 504 kalorie, 57g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na $5.59 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 16 minut. Jeśli masz boczek, sos worcestershire, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Papryka Nadziewana Papryką Jalapeño Poppers, Hot Dogi Faszerowane Z Grillowanym Boczkiem, oraz Boczek owinięty pieczoną papryką czerwoną i kozim serem faszerowany Kurczak z balsamiczną mżawką i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Steki pokroić poziomo, aby utworzyć kieszeń, ale nie przecinać całą drogę przez stek.
Umieść zielone chile w każdej z kieszeni. Owinąć pasek boczku wokół każdego steka w tym samym kierunku, co kieszeń i zabezpieczyć wykałaczką.
Owinąć pieprzu ręcznikiem kuchennym i z pounder mięsa lub wałek delikatnie Funt pieprzu aż grubo zgniecione. Wciśnij pokruszone ziarna pieprzu na boki każdego steka.
Steki umieścić na niemetalowej patelni.
Aby marynata: połączyć sos habanero, Worcestershire, sos sojowy, ocet i czosnek w proszku w misce.
Zalać marynatą mięso i marynować w lodówce przez 2 do 3 godzin.
Rozgrzej grill i doprowadzić steki do temperatury pokojowej przed umieszczeniem na grillu. Grilluj steki na średnim ogniu przez około 12 do 16 minut dla średnio rzadkich lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 150 stopni F.
Umieścić steki na poszczególnych talerzach i służyć.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Weinert Cavas de Weinert. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
"Z wybranych winnic w Lujan de Cuyo ta mieszanka malbec, cabernet sauvignon i merlot jest jednym z najjaśniejszych i najczystszych przykładów stylu Weinerta..."- Wine & Spirits 93/100