Grillowane Skrzydełka Z Kurczaka Z Ostrym Sosem Chipotle I Sosem Z Sera Pleśniowo-Jogurtowego

Przepis na Grillowane skrzydełka z kurczaka z pikantnym ostrym sosem Chipotle i sosem serowo-jogurtowym z pleśnią jest gotowy w około 1 godzinę i 8 minut i jest zdecydowanie niesamowitą bezglutenową i דל פחמימות,zną opcją dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Za 4,35 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 1318 kalorii , 81 g białka i 101 g tłuszczu . Jest idealny na Czwarty Lipca . 77 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka cebuli, jogurtu greckiego, masła i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 69% . Pikantne skrzydełka z wolnowaru , burgery z indyka z jabłkiem Cheddar z sosem jogurtowym Chipotle i frytki z pieczonych słodkich ziemniaków z jogurtem i papryką Chipotle są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury. Skrzydełka podsmaż na kilku łyżkach oliwy, dopraw solą i pieprzem.
Umieścić na grillu w pojedynczych warstwach i grillować do złotego koloru po obu stronach i po prostu ugotowane, około 4 do 5 minut na stronę.
W średniej misce wymieszaj ocet, musztardę Dijon, puree chipotle, miód i olej. Doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Rozpuść masło na dużej patelni lub w dużym garnku ustawionym na ruszcie grilla.
Dodaj mieszankę gorącego sosu i zagotuj.
Wymieszaj proszek chili ancho i dopraw solą do smaku.
Dodaj skrzydełka i smaż, mieszając, przez 2 do 3 minut.
Podawać z dipem serowo-jogurtowym z pleśnią.
Wszystkie składniki łączymy w misce i doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Przykryj i przechowuj w lodówce przez co najmniej 30 minut przed podaniem.