Grillowane Portabellas z kuskusem

Grillowane Portabellas z kuskusem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanych Portabellas z kuskusem. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 205 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.82 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz coulis pieprz, pieprz świeżo zmielony, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Portabellas Nadziewane Z Grilla, Grillowany Tuńczyk z grillowanym Ratatouille kuskus i Dekonstruowanym Pesto, oraz Mozzarella Portabellas.

Instrukcje

1
Odciąć i wyrzucić wszelkie łodygi z czapek grzybowych; delikatnie spłukać Czapki i dobrze osuszyć. Opłukać zieloną cebulę; odciąć i wyrzucić końce. W małej misce wymieszaj oliwę z oliwek i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pędzel gładkie boki czapek grzybowych i zielonej cebuli z mieszaniną oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
GrzybyGrzyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Połóż grzyby, gładką stronę w dół i zieloną cebulę na grillu na gorących węglach lub na dużym ogniu na grillu gazowym( możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund); zamknij pokrywę, jeśli używasz grilla gazowego. Obróć cebulę w razie potrzeby, aż lekko rumiane ze wszystkich stron, 2 do 3 minut w sumie. Szczypcami, przenieść na talerz. Gotować grzyby bez obracania, aż kuleją i zaczną uwalniać swoje soki, 3 do 5 minut. Z szeroką szpatułką, przenieść, gładką stroną w dół, do 9-na 13-calową patelnię do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce
4
Pieczarki skropić równomiernie octem i posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
OcetOcet
PieprzPieprz
5
Dodaj 1/4 szklanki bulionu warzywnego na patelnię. Przykryć i piec w piekarniku regularnym 300 lub konwekcyjnym do gorąca, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Tymczasem, w 1-do 2-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić pozostałe 1/2 bulion filiżanki do wrzenia. Wymieszać z kuskusem. Przykryć i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Odstawić do wchłonięcia płynu, około 5 minut. Puszysty kuskus widelcem. Jeśli wydaje się zbyt suchy, wymieszaj 3 do 5 łyżek płynu z czapek grzybowych. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
GrzybyGrzyby
Pietruszka-naćPietruszka-nać
8
Pieczarki układamy gładko na talerzach. Wierzch równo z kuskusem. Łyżka pieprzu coulis równo wokół grzybów i udekorować zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
GrzybyGrzyby
KuskusKuskus
PieprzPieprz
9
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn