Grillowane Polędwiczki Wieprzowe Z Pesto Rozmarynowym

Grillowane polędwiczki wieprzowe z pesto rozmarynowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sznurek kuchenny, musztardę kreolską, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowane Polędwiczki Wieprzowe Z Pesto Rozmarynowym, Polędwiczki wieprzowe rozmarynowo-balsamiczne, oraz Grillowane Polędwiczki Wieprzowe.
Instrukcje
Przetwarzaj pierwsze 4 składniki w maszynce do jedzenia, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Przy uruchomionym procesorze wlej 1/4 szklanki oleju przez zsyp żywności w wolnym strumieniu; procesuj do gładkości.
Umieść polędwiczki między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/2 do 3/4 cala, za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Rozłóż mieszankę rozmarynu równomiernie na wierzchu 2 polędwic; top z pozostałymi polędwicami i związać razem z sznurkiem kuchennym.
Pozostałą 1/4 szklanki oleju natrzeć na wieprzowinę; posypać solą i pieprzem.
Przygotować gorący ogień, układając węgiel drzewny z jednej strony grilla, pozostawiając drugą stronę pustą. (W przypadku grilli gazowych, światło tylko z jednej strony.)
Umieść ruszt do jedzenia na grillu. Ułóż wieprzowinę na nieoświetlonej stronie.
Grill, przykryty pokrywą grilla, 1 godzina i 30 minut lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję 15
Odstawić 10 minut lub aż termometr zarejestruje 160.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. La Celia Pioneer Malbec z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![La Celia Pioneer Malbec]()
La Celia Pioneer Malbec
2017 Finca La Celia Pioneer Malbec to atrakcyjne wino o aromatach świeżych i dojrzałych owoców, w doskonałej harmonii z delikatnością fiołków i dębowych nut starzenia. Bardzo dobry atak na podniebienie, z owocową koncentracją, typową dla Malbec, podniebienie średnio mocne, ale jednocześnie eleganckie. Jest to idealny Malbec do picia z Argetyną rostbef z typowymi "empanadas".