Grillowane Polędwiczki Wieprzowe Z Pesto Rozmarynowym

Grillowane Polędwiczki Wieprzowe Z Pesto Rozmarynowym
Grillowane polędwiczki wieprzowe z pesto rozmarynowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sznurek kuchenny, musztardę kreolską, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowane Polędwiczki Wieprzowe Z Pesto Rozmarynowym, Polędwiczki wieprzowe rozmarynowo-balsamiczne, oraz Grillowane Polędwiczki Wieprzowe.

Instrukcje

1
Przetwarzaj pierwsze 4 składniki w maszynce do jedzenia, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Przy uruchomionym procesorze wlej 1/4 szklanki oleju przez zsyp żywności w wolnym strumieniu; procesuj do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Umieść polędwiczki między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/2 do 3/4 cala, za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
Rozłóż mieszankę rozmarynu równomiernie na wierzchu 2 polędwic; top z pozostałymi polędwicami i związać razem z sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
4
Pozostałą 1/4 szklanki oleju natrzeć na wieprzowinę; posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Przygotować gorący ogień, układając węgiel drzewny z jednej strony grilla, pozostawiając drugą stronę pustą. (W przypadku grilli gazowych, światło tylko z jednej strony.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Umieść ruszt do jedzenia na grillu. Ułóż wieprzowinę na nieoświetlonej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Grill, przykryty pokrywą grilla, 1 godzina i 30 minut lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję 15
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Odstawić 10 minut lub aż termometr zarejestruje 160.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. La Celia Pioneer Malbec z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
La Celia Pioneer Malbec
La Celia Pioneer Malbec
2017 Finca La Celia Pioneer Malbec to atrakcyjne wino o aromatach świeżych i dojrzałych owoców, w doskonałej harmonii z delikatnością fiołków i dębowych nut starzenia. Bardzo dobry atak na podniebienie, z owocową koncentracją, typową dla Malbec, podniebienie średnio mocne, ale jednocześnie eleganckie. Jest to idealny Malbec do picia z Argetyną rostbef z typowymi "empanadas".
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia12
Magazyn