Grillowane Piersi Z Kurczaka Nadziewane Cheddarem
Grillowane piersi z kurczaka nadziewane cheddarem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 277 kalorii, 36g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ser cheddar, piersi z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Piersi Z Kurczaka Nadziewane Cheddarem, Szparagi i Cheddar nadziewane piersi z kurczaka, oraz Brokuły i Cheddar nadziewane piersi z kurczaka - 5 punktów.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. Między kawałkami folii lub papieru woskowanego umieść każdą pierś kurczaka gładką stroną w dół; delikatnie Funt płaską stroną młotka do mięsa lub wałka do ciasta, aż do grubości około 1/4 cala.
Pokrój ser na 4 plastry, około 3x1x1/4 cala.
Umieść 1 plasterek sera na środku każdego kawałka kurczaka.
Kurczaka zwijamy wokół sera, składamy na boki.
Bułki z kurczaka posmarować masłem.
Umieścić roladki z kurczaka, szew boki w dół, na grillu na średnim ogniu. Przykryj grill; gotuj około 15 minut, obracając po 10 minutach, aż sok z kurczaka nie będzie już różowy w środku.
Podawać kurczaka z salsą.