Grillowane piersi z kaczki z jeżynami

Grillowane piersi z kaczki z jeżynami
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grillowane przyprawione piersi z kaczki z jeżynami mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10 i kosztuje $6.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 35g białka, oraz 8G tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, sól i pieprz, mieloną kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Morelowe Grillowane Piersi Z Kaczki, Grillowane piersi z kaczki z sosem wiśniowo-śliwkowym, oraz Grillowane piersi z kaczki i endywia z olejem Rozmarynowo-jałowcowym.

Instrukcje

1
W średnim rondlu, gotować ocet na dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać jeżyny i gotować, mieszając bardzo delikatnie, aż tylko zmiękną, o 2 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś jeżyny do miski. Gotować płyn na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki, o 3 protokół. Ostrożnie wlać zgromadzone soki z jeżyn do rondla i gotować przez około 30 sekund dłużej. Doprawić redukcję solą i pieprzem i zalać zmiękczonymi jeżynami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pół Na Pół Lub Bita śmietana, OpcjonalniePół Na Pół Lub Bita śmietana, Opcjonalnie
RedukcjaRedukcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową. Używając ostrego noża, zdobądź skórę kaczki w wzór crosshatch. W małej misce wymieszaj proszek ancho z kolendrą, kminkiem i proszkiem musztardowym. Piersi kaczki doprawiamy solą i pieprzem, a mieszankę przypraw wcieramy w skórę. Grill piersi kaczki skórkę w dół na umiarkowanym ogniu, aż lekko zwęglone i chrupiące, o 3 protokół. Obróć piersi i gotuj przez około 4 minuty dłużej dla średnio rzadkiego mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Cała KaczkaCała Kaczka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Przenieś kaczkę na deskę do rzeźbienia i pozostaw na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
5
Cienko pokroić piersi kaczki po przekątnej i przenieść na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
6
Kaczkę podawać z sosem jeżyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół Lub Bita śmietana, OpcjonalniePół Na Pół Lub Bita śmietana, Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cała KaczkaCała Kaczka
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia76
Magazyn