Grillowane ogony homara Maine z masłem Miso
Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.68 za porcję. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ogony homara, miso i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ogony homara z grilla z masłem Sriracha, Grillowane ogony homara z wędzonym masłem paprykowym, oraz Grillowane ogony homara z cytrynowo-Czerwonym masłem Fresno.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Umieść masło i miso w naczyniu bezpiecznym dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 30 sekund lub do roztopienia masła. Wymieszać, aby połączyć.
Ogony homara zalać sprayem do gotowania.
Umieść ogony, strona ciała w dół, na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 4 minuty. Obrócić ogony; posmarować masłem. Grill 3 minuty lub do momentu zakończenia, szczotkowanie od czasu do czasu z mieszaniną masła.
Podawać z pozostałą masłem.