Grillowane Mahi Mahi z żółtym pieprzem-pesto z kolendry

Grillowane Mahi Mahi z żółtym pieprzem - pesto z kolendry to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 525 kalorii, 36g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na $7.45 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz proszek ancho chile, proszek chile de arbol, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Grillowane Mahi Mahi z czerwoną papryką i pesto z kolendry, Dziś Kolacja: Mahi Mahi Z Pesto Kolendry, oraz Chipotle Mahi Mahi Burrito miski z kokosem kolendra Limonka ryż + pikantna truskawkowo-Mango Salsa.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połącz wszystkie składniki rub w małej misce.
Umieść paprykę, czosnek, orzeszki piniowe, kolendrę i ser w robocie kuchennym i przetwarzaj do połączenia. Po uruchomieniu silnika dodać olej i proces aż do emulgowania i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Posmaruj każdy filet po obu stronach olejem. Rub 1 stronę każdego filetu z 1 łyżką stołową grilla rub i umieścić na grillu rub stronie w dół i gotować, aż lekko zwęglone i skorupa uformowała, o 2 do 3 protokół. Obróć rybę i grilluj przez 3 do 4 minut dłużej lub do ugotowania do średniej doneness. Top każdy filet z kilku łyżek pesto i udekorować liśćmi kolendry.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio