Grillowane Mahi Mahi z żółtym pieprzem-pesto z kolendry

Grillowane Mahi Mahi z żółtym pieprzem-pesto z kolendry
Grillowane Mahi Mahi z żółtym pieprzem - pesto z kolendry to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 525 kalorii, 36g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na $7.45 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz proszek ancho chile, proszek chile de arbol, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Grillowane Mahi Mahi z czerwoną papryką i pesto z kolendry, Dziś Kolacja: Mahi Mahi Z Pesto Kolendry, oraz Chipotle Mahi Mahi Burrito miski z kokosem kolendra Limonka ryż + pikantna truskawkowo-Mango Salsa.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połącz wszystkie składniki rub w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Umieść paprykę, czosnek, orzeszki piniowe, kolendrę i ser w robocie kuchennym i przetwarzaj do połączenia. Po uruchomieniu silnika dodać olej i proces aż do emulgowania i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Posmaruj każdy filet po obu stronach olejem. Rub 1 stronę każdego filetu z 1 łyżką stołową grilla rub i umieścić na grillu rub stronie w dół i gotować, aż lekko zwęglone i skorupa uformowała, o 2 do 3 protokół. Obróć rybę i grilluj przez 3 do 4 minut dłużej lub do ugotowania do średniej doneness. Top każdy filet z kilku łyżek pesto i udekorować liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W21 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn