Grillowane letnie owoce pestkowe z syropem wiśniowo-portowym
Grillowane letnie owoce pestkowe z syropem wiśniowym wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 360 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz brzoskwinie, olej canolan, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Letnie Carpaccio z owoców pestkowych z syropem z wanilii i kremem imbirowym, Sałatka z pestkowych owoców szpinaku: najlepsza kolacja z owocami lata, oraz Owoce pestkowe w syropie cytrynowo-tymiankowym z Creme Fraiche.
Instrukcje
1
Aby przygotować syrop, połącz pierwsze 4 składniki w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 10 minut lub do lekko syropu. Przykryć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Aby przygotować owoce, zetrzyj z zewnątrz morele, brzoskwinie, nektaryny i śliwki olejem, a ścięte boki owoców posypaj równomiernie 1 łyżką cukru i cynamonem.