Grillowane krewetki w azjatyckim stylu

Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i danie główne pescatarian? Grillowane krewetki w stylu azjatyckim może być niesamowite przepis, aby spróbować. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz oliwę z oliwek, cukier, rzodkiewki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tilapia Grillowana W Stylu Azjatyckim, Grillowane Brokuły W Stylu Azjatyckim, oraz Azjatyckie masło orzechowe Ramen z pikantnymi pomarańczowymi krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem ketchup, sok z limonki, sos sojowy, szalotka, rzodkiewka, imbir, chile, cukier i kolendra w średniej misce i doprawić lekko solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed podaniem. Może być wykonany 8 godzin wcześniej i schłodzony, nie dodawać kolendry, dopóki nie będzie gotowy do serwowania.
Rozgrzać grill do wysokiej.
Wrzucić krewetki z olejem i doprawić solą i pieprzem.
Umieścić na szaszłyki i grillować przez 1 do 2 minut na stronę, aż lekko złoty kolor i po prostu gotowane przez.
Podawać sos w misce, otoczony krewetek.