Grillowane krewetki bekonowe z grilla
Przepis Grillowane krewetki bekon Grill jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 356 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka drewnianych szaszłyków, masło, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj BBQ Bacon Ranch Piłka nożna Cheese Ball, Włoski Grillowany kurczak z grilla, oraz Grillowany Boczek Zawinięty Krewetki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do średniej.
Szaszłyki namoczyć w wodzie podczas przygotowywania sosu BBQ. W średnim rondlu roztopić masło i podsmażyć cebulę i jalapeno, do miękkości. Doprawić cayenne, solą i pieprzem.
Dodaj imbir, brązowy cukier, sok pomarańczowy i ketchup w tej kolejności upewniając się, aby całkowicie wymieszać każdy składnik przed dodaniem następnego składnika.
Niech gotować na wolnym ogniu, aż krawędzie zaczną karmelizować, o 15 protokół. Odstawić i ostudzić. Gdy ostygnie, usunąć połowę sosu i rezerwy do zanurzenia. Druga połowa jest do szczotkowania krewetek podczas grillowania.
Pokrój boczek na trzy. Nawlecz każdą krewetkę na szpikulec, zaczynając od końca ogona. Zegnij krewetkę podczas nitkowania, aby leżała w 1 linii prostej na szpikulcu, usuwając jej naturalną krzywą. Zawiń środek każdej krewetki kawałkiem boczku.
Posmaruj sosem BBQ i umieść szaszłyki z boczkiem, szew w dół, na grillu. Gotować na średnim ogniu, aż bekon chipsy i krewetki jest gotowane przez, O 8 protokół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Anne Amie Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Anne Amie Pinot Gris]()
Anne Amie Pinot Gris
Aromaty cytryny, mandarynki, kwiatu lipy, kwiatu pomarańczy. Smak owoców pestkowych, chrupiących jabłek, azjatyckiej gruszki, kardamonu. Wykończenie ma suchą, długą, mineralność.Sugerowane połączenia pokarmowe: pieczony kurczak, małże, sery, grillowana kabaczka.