Jeśli masz z grubsza 1 godzina do spędzenia w kuchni grillowane kotlety z kurczaka z Puree czosnkowym mogą być doskonałe bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,52 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 21g białka, 32G tłuszczu i w sumie 565 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Czwartego Lipca. Kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, pieczoną pastę czosnkową, wywar z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką ocena 46%, to danie jest solidne. Grillowane kotlety z kurczaka z Puree czosnkowym, Grillowane kotlety jagnięce z Puree z karczochów, chrupiącymi karczochami i oliwką Cerignolan, oraz Grillowane podpłomyki z czosnkowym filetem z wołowiny, Puree z białej fasoli i suszonym sosem pomidorowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do wysokiej. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W rondelku na średnim ogniu dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek i 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodaj cebulę i gotuj przez 1 do 2 minut, aż będzie pachnąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodaj pieczoną pastę czosnkową i ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
6
Dobrze wymieszaj. Gotuj przez 2 minuty, następnie dodaj odrobinę białego wina i 2 szklanki bulionu z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia. Gotuj, aż ziemniaki będą miękkie, około 8 do 10 minut.