Grillowane kotlety wieprzowe z salsą wiśniową

Przepis grillowane kotlety wieprzowe z Salsanem wiśniowym jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. To danie główne ma 363 kalorie, 31g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka bazylii, soli, kotletów wieprzowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kotlety Wieprzowe Salsa Ze Słodką Wiśnią, Kotlety wieprzowe z grilla z grillowaną salsą ananasową, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z salsą z dwóch melonów.
Instrukcje
Posiekaną cebulę wymieszać z sokiem z cytryny w małej misce i odstawić. Sok z cytryny pomoże pozbyć się cebuli.
kotlety schabowe polać oliwą z oliwek i posypać solą. Odstawić w temperaturze pokojowej.
Pit i od-macierzystych wiśni. Czereśnia jest magiczna do tego zadania, ale jeśli go nie masz, użyj małego noża. Dokładnie sprawdź zabłąkane doły, zawsze wydają się znaleźć drogę do potraw, które wymagają świeżych wiśni.
Do robota kuchennego włożyć wiśnie, cebulę i posiekaną bazylię. Pulsuj kilka razy, aż będziesz miał masywną salsę, o różnych teksturach wiśni. Alternatywnie, można posiekać wszystko ręcznie.
Do salsy dodaj ocet balsamiczny, sól, cukier:
Wymieszać w occie balsamicznym, 1/2 łyżeczki soli i cukru.
Dodaj więcej każdego z tych składników do smaku. Odstawić w temperaturze pokojowej. Możesz zrobić tę salsę do 8 godzin wcześniej.
Kotlety wieprzowe z grilla: przygotuj grill na wysokie bezpośrednie ciepło. Kotlety schabowe grillować na dużym ogniu z zamkniętą osłoną grilla przez 3 minuty. Obróć je o 45 stopni po tej samej stronie, aby uzyskać ładny wzór luku krzyżowego, a następnie zamknij pokrywę grilla i gotuj kolejne 3 minuty.
Obróć kotlety schabowe, ale tym razem trzymaj otwartą osłonę grilla i gotuj przez ostatnie 2-3 minuty. Odstawić na 5-10 minut przed podaniem.
Kotlety wieprzowe podawać z salsą wiśniową.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.