Grillowane kotlety wieprzowe z cebulą

Grillowane kotlety wieprzowe z cebulą wymagają około 25 minut od początku do końca. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pełnowartościowy przepis ma 503 kalorie , 42 g białka i 18 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 6 osób. Za 5,43 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Taste of Home. Mieszanka przyprawy goya® adobo, cebuli, goya® mojo chipotle i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy dzięki temu przepisowi. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 67% , co jest solidnym wynikiem. Podobne przepisy znajdziesz w przepisach Kotlety wieprzowe z jabłkami i cebulą , Grillowana wieprzowina Abodo z faszerowaną cebulą Esquite i Grillowane kotlety wieprzowe z ananasem .
Instrukcje
W woreczku strunowym lub dużym pojemniku z pokrywką połącz wieprzowinę, cebulę i 1 szklankę sosu mojo. Zamknij worek i przenieś do lodówki; schłódź co najmniej 3 godziny lub całą noc.
Rozgrzej grill do średnio-wysokiej temperatury lub rozgrzej dużą, lekko natłuszczoną patelnię grillową do średnio-wysokiej temperatury.
Wyjmij wieprzowinę i cebulę z marynaty; wylej pozostały płyn. Dopraw wieprzowinę sosem adobo. Smaż wieprzowinę do uzyskania złocistego koloru i temperatury wewnętrznej 71°C (160°F) na termometrze szybkiego odczytu, polewając pozostałym sosem mojo i obracając raz, przez 15–20 minut. Smaż wieprzowinę do miękkości i złocistego koloru, około 10 minut.
Podziel wieprzowinę i cebulę równo pomiędzy talerze.