Grillowane Kotlety Schabowe Panierowane
Grillowane kotlety schabowe panierowane wymagają około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci to Epikurious. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, parmigiano-reggiano, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 54%. Podobne przepisy to Kotlet Schabowy Panierowany, Kotlet Schabowy Panierowany, oraz Kotlet Schabowy Panierowany.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Rozłóż bułkę tartą na płytkiej patelni do pieczenia i tosty w piekarniku, mieszając raz lub dwa razy, aż do wyschnięcia, ale nie Złoty, 7 do 10 protokół. Ostudzić bułkę tartą całkowicie, następnie wymieszać z serem, solą i pieprzem w płytkiej misce lub 9-calowym talerzu ciasta. Lekko doprawić kotlety z dodatkiem soli i pieprzu.
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem woskowym. Umieść olej w innej płytkiej misce lub 9-calowym talerzu. Zanurzyć każdy posiekać w oleju, pozwalając nadmiar kapać off, a następnie pogłębiać obie strony posiekać w mieszaninie bułki tartej, naciskając delikatnie, aby pomóc okruchy przylegają, i przenieść do blachy do pieczenia.
Przygotować grill do gotowania na średnio gorącym węglu (umiarkowane ciepło dla gazu). Kotlety grillowe Na Dobrze naoliwionym stojaku grillowym, przykryte tylko przy użyciu grilla gazowego, odwracając raz lub dwa razy, aż wieprzowina zostanie ugotowana i okruchy będą złocisto brązowe, łącznie około 10 minut.
* Kotlet schabowy można panierować 2 godziny wcześniej i schłodzić, luźno przykryć. * Jeśli nie jesteś w stanie grillować na zewnątrz, można smażyć kotlety wieprzowe na lekko naoliwionym stojaku patelni brojlerów w 2 partiach, 4 do 6 cali od podgrzanego brojlera, obracając się raz, aż do złotego brązu, około 6 minut na partię.