Grillowane Kotlety Schabowe Panierowane

Grillowane Kotlety Schabowe Panierowane
Grillowane kotlety schabowe panierowane wymagają około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci to Epikurious. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, parmigiano-reggiano, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 54%. Podobne przepisy to Kotlet Schabowy Panierowany, Kotlet Schabowy Panierowany, oraz Kotlet Schabowy Panierowany.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozłóż bułkę tartą na płytkiej patelni do pieczenia i tosty w piekarniku, mieszając raz lub dwa razy, aż do wyschnięcia, ale nie Złoty, 7 do 10 protokół. Ostudzić bułkę tartą całkowicie, następnie wymieszać z serem, solą i pieprzem w płytkiej misce lub 9-calowym talerzu ciasta. Lekko doprawić kotlety z dodatkiem soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem woskowym. Umieść olej w innej płytkiej misce lub 9-calowym talerzu. Zanurzyć każdy posiekać w oleju, pozwalając nadmiar kapać off, a następnie pogłębiać obie strony posiekać w mieszaninie bułki tartej, naciskając delikatnie, aby pomóc okruchy przylegają, i przenieść do blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Przygotować grill do gotowania na średnio gorącym węglu (umiarkowane ciepło dla gazu). Kotlety grillowe Na Dobrze naoliwionym stojaku grillowym, przykryte tylko przy użyciu grilla gazowego, odwracając raz lub dwa razy, aż wieprzowina zostanie ugotowana i okruchy będą złocisto brązowe, łącznie około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1
* Kotlet schabowy można panierować 2 godziny wcześniej i schłodzić, luźno przykryć. * Jeśli nie jesteś w stanie grillować na zewnątrz, można smażyć kotlety wieprzowe na lekko naoliwionym stojaku patelni brojlerów w 2 partiach, 4 do 6 cali od podgrzanego brojlera, obracając się raz, aż do złotego brązu, około 6 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn